Geloof jij in toeval?

Tsja, het zat eraan te komen, de vele ontmoetingen met onze penningmeerster Hilde, moesten wel uitlopen op een bestuursfunctie voor mij. Maar het is allesbehalve een zware opgave. Nee, het is fantastisch om een bijdrage te leveren aan een stichting die zich inzet voor mensen veraf en dichtbij. Mijn hart gaat uit naar hen die in Somalië worstelen voor een leefbaar bestaan. En mijn hart gaat uit naar mensen die de moeilijke stap moesten nemen hun vaderland en familie achter te laten om in ons kikkerlandje een nieuw bestaan op te bouwen. Wat kunnen we veel van elkaar leren en wat is het mooi om wederzijds respect te hebben voor de diversiteit aan culturen die de revue zijn gepasseerd sinds ik besloot mij in te zetten voor Sador.

Ik geloof niet in toeval, ik geloof in mensen die op het juiste moment in mijn leven komen. Ik ben Marieke en de mensen die ons weten te vinden, kunnen rekenen op mijn onvoorwaardelijke steun.

Reacties zijn gesloten.