Volg Nederlandse les bij Stichting SADOR

Wilt u de Nederlandse taal leren, zodat u meer kans maakt op een baan of uw kinderen kunt helpen met hun huiswerk? Meld u dan aan voor een taalcursus via DSL (Dutch as Second Language)!
In samenwerking met Stichting SADOR, hebben we Nederlandse taal lessen geregeld in de Haarlemmermeer.

Op de taalcursus leert u beter Nederlands spreken en schrijven. En ook hoe de Nederlandse samenleving werkt. De taalcursussen duren 20 weken en is er één per week. Voor 2 uurtjes, op verschillende niveaus. Bij een aantal cursussen oefent u een derde dagdeel in de praktijk. U kunt overdag les krijgen. U kiest samen met de school een cursus uit die het beste bij u past.

Dit zijn de cursussen waar u uit kunt kiezen:

Taal voor beginners
U leert de basis van de Nederlandse taal en het leven in Nederland.

Taal voor gevorderden
Als u het Nederlands al (een beetje) beheerst, kunt u in deze cursus uw taalniveau verhogen.

Taal en werk
U verbetert de Nederlandse taal die u nodig heeft om te werken in Nederland of om werk te vinden.

Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met Merlyn via dutchassecondlanguage@gmail.com of per telefoon 06-13311214.