Stichting Jongleer draagt SADOR een warm hart toe

Stichting Jonglstichting-jongleereer draagt SADOR een warm hart toe! We hebben een mooie donatie ontvangen ten bate van het lesgeven van de kinderen uit onze huiswerkklassen.

De mensen van Stichting Jongleer zetten zich in voor kinderen die zonder hun steun in meer of mindere mate achter zouden blijven in hun leerontwikkeling. Een mooie match dus met de doelgroep van onze huiswerkactiviteiten; namelijk kinderen uit gezinnen in een bijstandssituatie die ondersteuning nodig hebben in het maken van hun huiswerk of in het leren van de lesstof.

Door het toenemende aantal aanmeldingen voor onze huiswerkklassen weten we dat onze hulp hard nodig blijft. We zijn daarom ontzettend blij en dankbaar dat we onze huiswerkactiviteiten door o.a. de donatie van Stichting Jongleer kunnen blijven uitvoeren.

Lees hier meer over de activiteiten van Stichting Jongleer.

Stichting Jongleer draagt SADOR een warm hart toe — 1 reactie