Activiteiten Haarlemmermeer

Huiswerkbegeleiding kinderen

Onze stichting biedt huiswerkbegeleiding aan vluchtelingen met een status, migranten en Nederlandse kinderen met ouders die leven op (bijna) bijstandsniveau. De hulp die wij geven is op het niveau van het basis- en middelbaar onderwijs.img_3794

Doelgroep: Kinderen van 8 t/m 18 jaar
Wanneer: Woensdag- of vrijdagmiddag (wo: 13.30 – 17.00 uur en vr: 15.00 – 17.00 uur)
Waar: Sterrenschool Bikube, Hoofddorp
Kosten: € 5,00 inschrijfgeld per persoon en daarna kost de begeleiding € 5,00 per persoon per maand.
Aanmeldingen en vragen: mail onze coördinator Chiel Naeije op huiswerk.sador@outlook.com.

Integratie-activiteiten volwassenen

Studiebegeleiding
Stichting SADOR helpt steeds meer volwassenen met de voorbereiding op het inburgeringsexamen of de entreetoets 1F voor het MBO, maar ook met de voorbereiding op het staatsexamen Nederlandse taal (NT2) dat toegang geeft tot vervolgstudies op HBO- of WO- niveau.

Kosten: De inschrijfkosten voor studiebegeleiding bedragen € 5,00 per persoon per schooljaar. Daarna wordt per maand een kleine bijdrage van € 5,00 per maand gevraagd voor onze begeleiding.

Nederlandse taal
Sinds afgelopen jaar geeft onze Stichting ook lessen in Nederlandse taal. De lessen worden gegeven aan mensen die geïnteresseerd zijn in het (beter) leren van de Nederlandse taal.
Wij geven lessen in groepsverband of één op één met een docent. Geef je wensen aan bij aanmelding en we kijken wat er voor je mogelijk is.

Kosten: De inschrijfkosten voor lessen Nederlandse taal bedragen € 5,00 per persoon per schooljaar. Daarna wordt per maand een kleine bijdrage van € 5,00 per maand gevraagd voor onze lessen.

Engelse taal
Heb je interesse in het leren van de Engelse taal? Dan ben je bij SADOR ook bij het juiste adres.
Meld je aan via onderstaande contactgegevens en volg binnenkort Engelse lessen bij ons.

Kosten
: De inschrijfkosten voor lessen Engelse taal bedragen € 5,00 per persoon per schooljaar. Daarna wordt per maand een kleine bijdrage van € 5,00 per maand gevraagd.

Naaigroep
Stichting SADOR runt een naaigroep waarin vrouwen met diverse nationaliteiten samen kleding leren maken, reparaties aan kleding uit leren voeren en andere creatieve dingen maken (denk bijvoorbeeld aan tasjes).
De voertaal in de groep is Nederlands, zodat iedereen de Nederlandse taal beter onder de knie krijgt.
De groep komt iedere week op maandagochtend samen van 09.00 tot 11.00 uur in ’t Kattegat in Hoofddorp.

N.B. Er is momenteel een wachtlijst voor deze activiteit.

Contact
Voor alle aanmeldingen en vragen betreffende onze activiteiten voor volwassenen kun je ons mailen op info@sador.org of neem telefonisch contact op met Hilde Eijgenhuijsen op 06-22923571.